00 376 739900 reserves@acasacanut.com

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Gastronomía

La nostra Gastronomía: Un plaer per als sentits

A Casa Canut podreu gaudir de la restauració més selecta del país. En el seu restaurant, La Grandalla dels set pètals, la família Canut ha aconseguit transmetre la seva passió per la bona taula cap a una oferta gastronòmica basada en la cuina de mercat, el peix fresc i el marisc.

 

Restaurant gastronòmic, La grandalla dels set pètals

 

Restaurant Gastronòmic Andorra

Restaurant Gastronòmic a Andorra

Restaurant Gastronòmic Escaldes

L’interès de la família Canut per aconseguir una cuina de qualitat ha convertit el nostre restaurant gastronòmic en un lloc de parada obligatòria pels amants de la bona taula que visiten el Principat. Casa Canut ofereix una de les millors taules d’Andorra, uns salons privats d’agradable decoració i que fan les delícies dels comensals.
Podrà descobrir-hi cada dia la nostra Carta de Temporada, la Cuina de Mercat, la Minuta de Degustació, la Minuta del Mar, la Minuta del dia i la Minuta per a nens.

Una cuina especialitzada que sap realçar el tracte del peix fresc i del marisc viu de les seves peixeres d’aigua salada, especialment en els peixos a la sal, els arrossos, els fideus i els suquets. Una cuina que sap mirar al passat a través els vins de reserva ben acurats en el seu celler variat i exquisit del que estem orgullosos.
Posem igualment una particular cura en la pastisseria, que utilitza com a base la fruita fresca. Elabora una gamma extensa de xocolates d’artística presentació i finor.

Proposem una cuina en moviment perpetu i en creativitat constant, però amb grans clàssics d’un prestigi ben merescut:

Grans clàssics de A Casa Canut

Farcellets
Els farcellets de salmó amb angules i caviar
murgues
Les murgues farcides a la manera d’abans
foie gras
El foie gras d’ànec mi cuit
fetge fresc
El fetge fresc d’oca poêlé al Porto i a la poma calenta