00 376 739900 reserves@acasacanut.com

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Restaurants

Restaurant Gastronòmic a Andorra  Restaurant Gastronòmic a Andorra
La grandalla dels set pètals

Podrà descobrir-hi cada dia la nostra Carta de Temporada, la Cuina de Mercat, el Menú de Degustació, el Menú del Mar, el Menú del dia i el Menú dels nens. Una cuina en moviment perpetu i en creativitat constant, però amb grans clàssics d’un prestigi ben merescut. També, una cuina especialitzada que sap realçar el tracte del peix fresc i del marisc viu de les seves peixeres d’aigua salada, especialment en els peixos a la sal, els arrossos, els fideus i els suquets, i que sap mirar el passat a través dels vi de reserva ben acurats en el seu celler variat i exquisit del que estem orgullosos.
Cava de cigars, Carta de whiskys, Selecció de cognacs i brandys, Esmorzars treball, Coffe Breaks, Sopars de gala

Obert tot l’any
12h30 a 16h00
20h00 a 23h30

La barra del Canut  La barra del Canut
La barra del Canut

La nostra barra està especialitzada en marisc, peix fresc i cuina de mercat. S’hi pot menjar còmodament a qualsevol hora del dia. Es caracteritza per la seva peculiar decoració de fusta i per les seves peixeres d’aigua salada amb llagostes, bous de mar i llamàntols vius.
Ja fa uns quants anys que la família Canut es féu seva la popular frase de “ parada i fonda “… per aquests motiu, des dels seus inicis, la denominació casa s’ha anteposat a la d’hotel. Sempre ha estat “ un restaurant amb habitacions “. Posem igualment una particular cura en la rebosteria, que utilitza com a base la fruita fresca i que elabora tota una gamma de xocolates d’artística presentació i finor.
Esmorzars treball, Coffe Breaks, Sopars de gala, Cava de Cigars, Carta de whiskys, Carta de cognacs i brandys

Obert tot l’any
9h30 a 0h30